De Oudertelefoon

In je gezin kan de stress soms hoog oplopen. Op momenten dat het je even te veel wordt, biedt de Oudertelefoon een luisterend oor. Hier kun je terecht met al je opvoedvragen en gezinskwesties. De Oudertelefoon is gratis en iedere werkdag bereikbaar via 085-1304658. Liever chatten via de website? Ga naar https://www.oudertelefoon.nl/ voor meer informatie.

Hieronder vind je meer uitleg over de Oudertelefoon.

De Oudertelefoon is voor iedereen

We begrijpen dat opvoeden een uitdagende taak kan zijn. Dat je het graag goed wil doen, maar dat het soms ook kan voelen alsof het te veel wordt. Weet dat je hierin niet alleen bent. De Oudertelefoon biedt iedere ouder een luisterend oor.

​De Oudertelefoon is er voor iedereen. Iedere ouder, opvoeder, oppas, verzorger, opa of , oma. Je kunt er met al je opvoedvragen en gezinskwesties terecht. Om te praten over je gezinssituatie kun je de Oudertelefoon anoniem bereiken via telefoon of de chat via de website.

Contact met de Oudertelefoon: veilig en anoniem

De Oudertelefoon is een onafhankelijke hulplijn, die volledig gratis en anoniem is. De Oudertelefoon heeft geen meldplicht en werkt niet vanuit een overkoepelende organisatie of stichting. De Oudertelefoon vindt het erg belangrijk dat je je als ouder veilig voelt. En dat je kunt delen wat er écht speelt, zonder oordeel.

Bellen

Heb je advies nodig van de Oudertelefoon? Of wil je gewoon je verhaal kwijt? Neem telefonisch contact op via 085 130 46 58 (normaal tarief). Je kunt de Oudertelefoon van maandag tot en met vrijdag bereiken, tussen 09.00-15.00 uur en tussen 20.00-22.00 uur. Op vrijdagmiddag tussen 12.00-15.00 uur is de Oudertelefoon bereikbaar voor zowel gesprekken in het Nederlands als in het Engels.

Liever chatten?

Dat kan ook. Voor de chat gelden dezelfde openingstijden als voor de telefoon. ​Chatten in het Engels kan op vrijdagmiddag tussen 12.00-15.00 uur. Ga naar www.oudertelefoon.nl. Klik op de button rechtsonder in je scherm om een chatgesprek te starten.

De oudertelefoon